10 Eylül 2007 Pazartesi

YAZLIK ÖRGÜ MODELLERİ






Yazın son günlerinde yapılabilecek örgü-knıttıng örnekleri...(netten)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba
Ne güzel bir yerde geçmiş çocukluğunuz ben bayıldım Narlıkuyuya,sadece balık düşünerek gittiğim için mayo almamıştım denize giremedim içimde kaldı.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba Yine Ben..........
umarım birkaç gündür yazamamın sebebini ilgisizliğim olarak nitelendirmemişsinizdir.Öyle olursa çok üzülürüm çünkü.Yazlık modellere bırakıyorum yorumumu ama yine modeller hakkında diyecek pek birşeyim yok (kızlar hakkındada bir şey demiyecem) ama bu sitenin sahibi hakkında diyecek çok yorumum var.buraya girip te bu yorumları okuyan kişilerin nasıl güzel yürekli bir insanın bir annenin bir dostun sitesinde olduklarını bilmelerini istiyorum.
Ben sizin dostluğunuzdan çok mutluyum mutluluklar paylaştıkça artacaklarsa buraya giren insanlarlada sizin ne iyi bir dost olduğunuzu paylaşmak istedim.
Önceleri şiirlerimi değil yayınlamak başkalarına okutmak bile istemiyordum (bilmezsiniz çok utangacımdır aslında) ama şimdi sadece ve sadece bana destek veren sizlere (mamila hanım ablam bedaliza ve siz) ilk sayfamda teşekkür edebilmek ve sizleri onurlandırabilmek adına istiyorum.
Ha aklıma gelmişken sizinde bir şiirinizi okumayı çok istiyorum yazdığınızı söylemiştiniz eskiden.
işte böyle umarım duygularımı ifade edebilmişimdir.size ailenize bir hayat dolusu mutluluklar diliyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba sesinizi duymak ve sizinle konuşmak beni çok mutlu etti. teşekkürler.anladımki gönül bağı her şekilde olabiliyor. en kısa zamanda görüşmek dileği ile sevgiler