22 Kasım 2007 Perşembe

BEBEK ÖRGULERİ










Bebekler için netten güzel örnekler..Model arayanlara kolay gelsın diyorum....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

OY OY BENİM CANIM ARKADAŞIM GELMİŞ DE CİCİLER KOYMUŞ BLOĞUNA NE KADAR SEVİNDİM BİLSEM.FAZİCİM İNŞALLAH BİR GÜN BU MODELLERDEN YARARLANIM TORUNUMA CİCİLER YAPARIM .SENİ ÖZLEDİM TATLIM.NASILSIN.ÖPTÜM KOCAMAN

Adsız dedi ki...

fazicim merhaba canım nasılsın .inşallah her şey iyiye gidiyordur. canım öğretmenler günün kutlu olsun.senin yetiştirdiğin gençler biliyorumki senden çok aldılar ve Türkiye'ye çok faydalı olacaklar. sevgilerimi bıraktım,sevgili öğretmenim.

Adsız dedi ki...

bende tam size yazmak üzereydim geri döndünüz ve beni unuttunuzmu diye ama o sırada mualla hanımın öğretmenler günü kutlamasını farkettim ve o kadar utandımki anlatamam ben sizin öğretmenler gününüzü kutlamayı unuttum üzgünüm .
tekrar sizi görmek güzel size ait kelimeleri görmekte. ama ben halen daha yerimde sayıyorum.bir adım önüne geçemedim bana biçilmiş bu hayatın öylece kalakaldım. umarım sizin için herşey yolundadır eşinizle ilgilide . ha bu arada halen daha örgülere yorum yapacak bilgim yok. ama şunu öğrendim ki birçok ülkede psikolojik sorunlar yaşan kadın erkek bütün bireylere örgü örmeleri tavsiye ediliyormuş.
tekrardan merhaba.............

Burcu Açıkalın dedi ki...

Merhaba abla, çocuk hırkasına bayıldım, bunu benimkilere göre ayarlayabilirim herhalde. Herşey yapmayı istiyorum ama bakalım nasıl olacak.
Hepinizi bekliyoruz, minnoşunun ölçülerini de beklediğimi unutma. Öpüyorum, sevgiler.