18 Ekim 2007 Perşembe

ÖRGÜ-KNITTING ZAMANI



Kışa hazırlanmanın yavaş yavaş zamanı geldi..Netten sağolsun google ıle buldugum kazak modellerini beğeneceğinizi umuyorum...


4 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar ....
yine ben yine örgüler için yorum yapacak kadar örgü bilgim olmadan geldim....biraz arayı açtım sanırım bildiğiniz üzere iş bunun başlıca sebeplerinden . bir başka sebebide eşimle oğlumu trabzona gönderdim kayınvalidem ameliyata girecek ameliyat öncesi moral olması için onların tek torunları bunu yapması gerek diye düşündüm. ama ben onları çok özledim o ayrı.
mehmetçik şiiri biraz ısrar üzerine geldi aslında biraz daha pişmeliydi ondan biraz beni anlatmaktan uzak kalmış olabilir.
ama yalnızlık bana hep şiir yazdırır yalnız kaldığım şu birkaç gündede birşeyler çıkıyor ablam ne kadar yayınlama alırlar desede şiirlerimi sizlerle paylaşmanın sizlerin yorumunu almanın tadını maddi hiçbirşeye değişeceğimi sanmıyorum. sık sık msn mi açmaya çalışıyorum ama size rastlıyamadım sanırım çok kullanmıyorsunuz bu arada benim msn em xtimeri@hotmail.com xtimeri lazcada terkeden bırakıp giden anlamında.bu arada umarım sizin için herşey yolundadır umarım hayat size güzellikleriyle geliyordur öyle gelmiyorsa sizde benim gibi yapın kapatın kapıyı pencereyi girmesin içeri ben öyle yapıyorum böyle zamanlarda akıp giden hayatı durdurup başka hiç birşeyi düşünmeden kendime zaman çalıyorum hayattan o bizden neler çalmıyorki bununda kusuruna bakmaz sanırım.neyse iyice mektup gibi oldu bu yorumda bidahaki sefere örgü öğrenip gelecem.iyi geceler...

gul dedi ki...

slm cnm. buraya yazayım dedim:)sorma birtürlü düze çıkamadık :)defne yeniden hastalandı, kulaga iltihap yapmış geçirdiği bronşit vs:( neyse şimdi o geçti derken antibiyotikten yeniden ishal:(bu arada bakıcıya alısma dönemi geçiriyoruz her ikimiz de..sanırım o da bize alışmaya çalışıyor..hepsi bir araya gelince neredeyse bloga giremez oldum..bir kuru selam edecek vaktim oluyor bazen..üstüne bir de laguer hastalanmaz mı:((sanırım ameliyat olacak:(kaç gündür tetkik sonuçları ile ugrasıyor...korkulacak birşey değil sanırım ama önlem alınması gerekiyor:((yani moralsizlik yorgunluk , uyum sorunu :((sabah kalkınca defnenin gün içinde yiyeceği içeceği derken, bakıyorum okula gitme zamanı:(gelince de yine onunla ilgilen, yemek yatma vakti:((işte bildiğin konular sonuçta..işte böyle..kendime bir gelsem, düzene gireceğim:)Allah baska sıkıntı vermsin..sen de iyisin kurs falan, zamanı değerlendiriyorsun ne güzel..ben de emekli olsam diye bakıyorum (az kaldı:) kızımla ilgilenrim, özel bir şeyler yaparım..ama kızımla oluurm hiç değilse:))cnm kendine dikkat et..sevgiyle opuyorum:)

dahafazla dedi ki...

KAPAT KAPILARI
ÇEK PERDELERİ
GİRMESİN HAYAT İÇERİ
KİRLETMESİN ELLERİNİ

DOKUNMASIN YALNIZLIKLAR SANA
DOKUNMASIN ACILAR
BU BİR TERKEDİŞ
AĞLATMASIN AYRILIKLAR

KAPAT GÖZLERİNİ
TOZ PEMBE BİR DÜNYA
BU SENİN RÜYAN
SAKIN UYANMA
USUL USUL GİDERİM HAYATINDAN
BEN GELMİŞTİM
YAZARIM KAPIYA

NuR dedi ki...

Canım modeller harika, yüncülere girince insan ne alacağını şaşırıyor, bu kış hep öreceğiz sanırım
Sevgiyle kal